Haradinajev drugar provocirao Veljka, ovaj mu brutalno odgovorio!

Autor:

Sport

09.06.2019

19:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Naredni rival srpskog boksera Veljka Ražnatovića mogao bi da bude Albanac 27-godišnji Petrit Mazrekaj, koji je rođen na Kosovu. On je pokušao da isprovocira Srbina, a vrlo brzo stigao je odgovor.

RepublikaFoto: Privatna arhiva
Veljko Ražnatović

Veliki prijatelj Ramuša Haradinaja rekao je da je tukao mnoge Srbe, ali da mu nije garantovana bezbednost u Srbiji.

- Nisam čuo za njega dok me nije prozvao, pregovori traju i voleo bih da vidi kakav sam borac, pošto je rekao da nameštam mečeve. Ako već izaziva, neka se uveri kako može da me pobedi, čekam ga u Beogradu. Neće mu se ništa desiti ovde, životom mu garantujem bezbednost i da mu ništa neće faliti, nismo takav narod. Samo mu ne garantujem da će biti bezbedan u ringu kada ja uđem - rekao je Ražantović za "Telegraf".

On je nastavio u istom ritmu.

-  To što  gura priču velike Albanije me ne zanima, on me čak i ne nervira jer je nebitan. U Prištini mi ne pada na pamet da se borim dok se situacija ne promeni - naveo je Veljko.

Meč je navodno planiran za 31. avgust, a Haradinajev prijatelj je pokušao da isprovocira Veljka. Ražnatović ima sedam pobeda iz isto toliko mečeva i početak njegove karijere obećava.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading