Albanci laju kao lutalice, nokautiraću Mazrekaja!

Autor: I.M.

Sport

14.06.2019

03:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mladi srpski bokser Veljko Ražnatović (22) gostovao je na televiziji Pink, gde se još jednom osvrnuo na sjajan nastup i pobedu protiv Hrvata Petra Mrvalja, te najavio eventualni duel sa Albancem Petrit Mazrekajem.

RepublikaFoto: Privatna arhiva
Veljko Ražnatović

Ražnatović je u duelu sa Mrvaljem pokazao svu snagu i kvalitet, pobedivši nakon samo 90 sekundi borbe strašnim nokautom, kojim je "uspavao" Hrvata.

- Bio sam apsolutno usredsređen da mu "otkinem glavu". Svaka mu čast na hrabrosti, da iz tako male sredine dođe u Beograd. Žao mi je što meč nije duže trajao, ali, iskreno, voleo bih da se svaki završi na ovakav način - konstatuje Ražnatović.

Što se tiče albanskog izazivača, Veljko tu nema nikakvu dilemu. Mazrekaj će se provesti kao Hrvat ukoliko dođe u srpsku prestonicu.

- Nisam znao da on postoji dok nije počeo po tim njihovim novinama da priča svakakve budalaštine, ja bih želeo da on dođe ovde i potvrdi sve što je pričao. Jako bih voleo da se taj meč dogodi, ali kad već on izaziva, onda neka dođe i ispadne šmeker. Neka upute zvaničnu ponudu mom menadžeru, a ne da laju samo okolo kao neke lutalice - poručuje mladi srpski bokser. Ražnatović ne želi da pridaje medijski značaj nekom ko ne postoji u svetu boksa.

- Ko hoće da se pobije, pošalje ponudu i završimo to kao sa Mrvaljem i njegovih šest prethodnika, ovako ne bih voleo da mu pridajem značaj. Niti je muškarčina niti je hrabar - završio je Veljko.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading