Grbić pohvalio momke iz više razloga: Bilo je teško pronaći energiju!

Autor:

Sport

16.06.2019

20:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Selektor odbojkaške reperezentacije Srbije Nikola Grbić istakao je da je pobeda nad Kinom (25:17,25:22, 25:27, 25:18) u Ligi naciji veoma važna i to iz nekoliko razloga.

Grbić zadovoljan

- Veoma važna pobeda iz više razloga. Prvo, dva dana zaredom smo igrali dve teške utakmice, i emotivno i fizički smo bili iscrpljeni. Bilo je teško pronaći energiju da se uđe u meč agresivno, koncentrisano i onako kako to zahteva prilika - rekao je Grbić.

On je istakao da je vremena za odmor između duela sa domaćinom Portugalom i Kinom bilo - malo.

- Odigrali smo juče drugu utakmicu kasno, a danas smo igrali ranije. Bilo je malo vremena za odmor, ali momci su odradili posao na najbolji mogući način. Bez taj-brejka, bez rizika, da ne uđemo u još veću potrošnju energije nego što je potrebno. Drago mi je da su igrači, koji ne dobijaju priliku da igraju, dobili šansu da sada odigraju ceo meč i da su se svi pokazali veoma dobro - zaključio je selektor "orlova".

Sledećeg, četvrtog takmičarskog vikenda, Grbićeva ekipa će u Milanu igrati protiv Italije (21. juna od 20 sati), Poljske (22. juna od 17) i Argentine (23. od 17).

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading