Podraščanin u ekstazi nakon velike pobede: Kada igramo zajedno i za našu zemlju jači smo od svih!

Autor:

Sport

28.09.2019

07:28

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Odbojkaši Srbije uspeli su da u Parizu pobede selekciju Francuske u pet setova u polufinalu Evropskog prvenstva i boriće se za evropsko zlato sa Slovenijom.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Veliko slavlje srpskih odbojkaša posle epskog trijumfa u Bersiju

Biće to prva prilika posle 2011. godine da Srbija dođe do titule prvaka Evrope, treće u istoriji.

Tim selektora Slobodana Kovača bio je jači od sjajnog rivala koji je imao vetar u leđa blizu 13.000 navijača koji su navijali za domaćina.

- Pričali smo pred utakmicu da smo dobili Poljake na onom prepunom stadionu, i Italijane u Torinu, pa sam rekao što ne bismo mogli i Francuze pred 13.000 njihovih navijača. Odigrali smo najbolji meč na prvenstvu kada je bilo najvažnije -  poručio je Marko Podraščanin posle trijumfa.

Podraščanin nije želeo da komentariše suđenje.

- Oni sigurno nisu bili na našoj strani, ali ostali smo istrajni, jaki, pokazali smo još jednom taj naš inat koji nas krasi, i da kada igramo zajedno, i da kada igramo za našu zemlju, koja je najlepša i najsvetlija na svetu, stvarno svakog možemo da pobedimo.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading