(FOTO, VIDEO) Šampioni Evrope sleteli u Beograd!

Autor:

Sport

30.09.2019

10:58 >> 11:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Odbojkaši Srbije, predvođeni kapitenom Nikolom Petrićem i stručnim štabom, sleteli su na aerodrom Nikola Tesla. Šampione Evrope očekuje i prijem od 14 časova kod predsednika države, Aleksandra Vučića. Ipak, kulminacija svega dogodiće se večeras od 20 časova na balkonu ispred Starog dvora gde se tradicionalno dočekuje ponos nacije i neki novi buduću idoli dece širom Srbije.

RepublikaFoto: RTS/printscreen
Odbojkaška reprezentacija Srbije

Naši momci su sinoć u velikom finalu savladali reprezentaciju Slovenije sa 3:1 u setovima i tako je Srbija stigla do treće zlatne medalje u svom četvrtom finalu na evropskim prvenstvima. "Orlovi" su se prethodno na najvišem postolju radovali 2001. i 2011. godine.

Naravno, treba podsetiti da su takmičenje na Starom kontinentu završili bez ijednog poraza, a u finalu su opravdali ulogu favorita.

Na pitanja novinara po dolasku u Beograd, prvi je odgovarao selektor Slobodan Kovač, koji je odao veliko priznanje igračima.

Ništa manje utisaka nije imao ni MVP Evropskog prvenstva, Uroš Kovačević, koji je najavio novu borbu u januaru, na kvalifikacionom turniru za Olimpijske igre.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading