Rukometašice Srbije spremne za SP!

Autor:

Sport

25.11.2019

22:51

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Rukometašica Srbije Jelena Trifunović izjavila je da je zadovoljna nastupom tima na turniru u Južnoj Koreji i da je to bila dobra provera za predstojeće Svetsko prvenstvo u Japanu.

RepublikaFoto: Rukometni savez Srbije
Jelena Trifunović

Srpske rukometašice na turniru u Seulu ostavrile su dve pobede, protiv domaće selekcije i Mađarske i jedan poraz, kada su ih Ruskinje ubedljivo savladale.

- Ovaj turnir nam je baš dobro došao kao priprema za Svetsko prvenstvo. Bilo je potrebno vremena da se oporavimo od vremenske razlike sa kojom smo se suočili. Utakmica sa Mađaricama je bila najbolja. Bile smo borbene u odbrani, a kada je tako, dolaze i golovi. Odbrana je presudila. Imali smo mali pad koncentracije u drugom poluvremenu, ali sve u svemu možemo biti zadovoljne. Bila je ovo dobra proba pred Kumamoto- rekla je Trifunović za sajt Rukometnog saveza Srbije.


Svetsko prvenstvo održaće se u japanskom gradu Kumamoto od 30. novembra do 15. decembra.

Srbija će prvenstvo otvoriti u subotu susretom protiv Angole od sedam sati, a rivali u grupi A još su Norveška, Slovenija, Kuba i Holandija.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading