Revolucionarne promene: Partizan smenio predsednika, upravni odbor i trenera!

Autor:

Sport

03.12.2019

10:57

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predsednik Vaterpolo kluba Partizan Aleksandar Šoštar, predsednik Skupštine Zoran Avramović i svi članovi Upravnog odbora smenjeni su večeras na vanrednoj sednici Skupštine kluba. Takođe, smenjen je i trener vaterpolista Partizana Stefan Ćirić.

RepublikaFoto: Starsport
Foto: Ilustracija

Kako se navodi u saopštenju, sednici je prisustvovalo 22 od 38 članova Skupštine.

Sednicu je na samom početku napustio predsednik Skupštine Zoran Avramović, kao i deo članova Skupštine, a kako je Skupština i pored njihovog napuštanja zadržala kvorum, sednica je nastavljena pod rukovođenjem izabranog radnog predsedništva.

- Na sednici su podneti svi raspoloživi izveštaji o radu kluba, a na kraju je sprovedeno glasanje o poverenju svih rukovodećih organa Kluba. Do izbora novih organa, koji su danas smenjeni, klubom će upravljati posebna skupštinska komisija- navodi se u saopštenju.


Na sinoćnjoj vanrednoj sednici Skupštine kluba smenjeni su predsednik Vaterpolo kluba Partizan Aleksandar Šoštar, predsednik Skupštine Zoran Avramović i svi članovi Upravnog odbora, a bez posla je ostao i trener ekipe Ćirić.

- Zvala me je Tatijana Rakas i rekla da je komisija održala sednicu i donela odluku da budem smenjen- rekao je Ćirić "Žurnalu".

Ćirić je Partizan preuzeo 2017. godine, kada je na klupi zamenio Zorana Milenkovića, i dva puta osvojio titulu šampiona i jednom Kup Srbije.

Ćirić je i pomoćnik selektoru vaterpolo repreznetacije Srbije Dejanu Saviću.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading