Magični Mahoums doneo trofej Čifsima, milimetri odlučili Superbol!

Autor:

Sport

03.02.2020

03:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kanzas Siti Čifsi su novi NFL šampioni pošto su savladali San Francisko 49erse 31:20 u Superbolu.

RepublikaFoto: Wikipedia
Novi NFL šampioni!

Na startu meča San Francisko je dobro krenuo, ali nisu mogli do kraja. Čifsi su ih zaustavili na 20-ak jardi od end zone i poveli su 49ersi 3:0.

Ipak Patrik Mahoms je uspeo sa nekoliko dobrih pasova, uz pomoć svojih trkača i Trevisa Kelsija da stigne do prilike za tačdaun koji je postigao trčanjem za 7:3, a potom je jedan pas Džimija Garopola presečen na startu druge četvrtine.

Garopolo je dobro odgovorio na ovu grešku, posle tri poena Čifsa trkači 49ersa su uspeli da dođu do jardi, a onda je Garopolo bacio dva dobra pasa i fulbek Juščik je postigao prvi tačdaun, a posle dodatnog poena bilo je nerešeno 10:10.

Dobro je počelo drugo poluvreme za San Francisko i posle šuta Golda su stigli do drugog vođstva na meču pogotkom za 13:10. Potom je usledio jako loš napad Čifsa, Patrik Mahoums je bacio pas direktno u ruke rivalu i stigla je kazna.

Jušček je ostao na jard od end zone, ali je u narednom napadu San Francusko došao do poena i posle šuta Robija Golda su 49ersi poveli 20:10.

Patrik Mahoums je dobro vodio napad svoje ekipe, a onda je Tajrik Hil ispustio pas i dozvolio presečenu loptu San Franciska.

Naravno, nije se predavao tim Patrika Mahoumsa, koji je bacio najduži pas na meču, a potom je uposlio Trevisa Kelsija i Čifsi su se na 6 minuta do kraja vratili na 20:17. 

Odmah je odbrana Čifsa uspela da uzme posed 49ersima, a onda je usledio neverovatan tačdaun! Milimetri su bili u pitanju, dugo su većale sudije i ostala je odluka na terenu, tako da su Čifsi poveli 24:20! 

Ali to nije bilo sve jer su Čifsi uspeli da zaustave Garopola, potom osvoje tačdaun i na kraju dođu do ubedljive pobede 31:20.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading