Monstrum i kukavica: Bivši ragbi igrač zapalio suprugu i troje dece, pa onda izvršio samoubistvo!

Autor:

Sport

20.02.2020

20:32

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nekadašnji ragbi igrač, Rouen Bakster (42), izazvao je jezivu tragediju, kada je zapalio porodicu, a zatim izvršio samoubistvo.

RepublikaFoto: youtube.com/printscreen
Rouen Bakster sa suprugom

Bivši ragbista sa Novog Zelanda je prvo zapalio automobil u kom su bile supruga Hana (31) i deca Alija, Lajana i Trej, od šest, četiri i tri godine starost, a onda je sebi presudio ubodima noža

- Video sam brojne strašne scene u istragama, ova je ipak možda najgora od svih - rekao je šef policije u Brizbejnu Mark Tompson.

Ubistvo je imalo i svedoke, koji su potvrdili da je nesrećna supruga vikala dok je pokušavala da nađe izlaz iz automobila i spas, ali je je povredama i opekotinama podlegla u bolnici.

Kako prenose mediji, on je bio na mestu suvozača, Hana je vozila, a svedoci su čuli da je tražila pomoć uz povike da je Rouen polio benzinom. Mediji u Australiji su potom otkrili i da je par bio dugo razdvojen i da su tražili najbolji mogući model razvoda, nažalost, sve se završilo jezivom tragedijom i nestankom cele porodice.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading