(VIDEO) Žrtvovali smo zdravlje zbog Hrvatske i sporta, a oni su nas zapostavili: Skandalozna izjava člana bokserske reprezentacije

Autor:

Sport

24.03.2020

09:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Hrvatska bokserska reprezentacija vratila se iz Londona sa prekinutog olimpijskog kvalifikacijskog turnira.

RepublikaFoto: Facebook.com/Tomo Kadić
Tomo Kadić

Jedan od članova hrvatske reprezentacije zaražen je koronavirusom, a deo članova reprezentacije razočaran je ponašanjem čelnika Hrvatskog bokserskog saveza.

- Iščekivali smo rezultate i malopre su nam javili da je jedan naš kolega pozitivan. Verovatno sam onda i ja, a moguće i ostali iz reprezentacije. Nije lep osećaj. Dosta nas ima temperaturu, meni glava gori - rekao je Tomo Kadić, glavni trener Bokserskog kluba Gladijator i trener Tonija Filipija.

 - Hrvatski bokserski savez nije stao iza nas. Oni vole samo da se slikaju kada se vratimo sa medaljama. Razočaran sam. Nisam dobio ni poruku kad sam sleteo, a ni do dan danas. Tomo, kako ste? Treba li vam šta? Otišli smo u London bez ičega, nismo imali ni maske, ništa. Nisu nam osigurali ni prevoz do kuće da ne zarazimo druge ljude. Kombi nam nisu mogli osigurati, sedam sati sam čekao odgovor na mejl... Žrtvovali smo zdravlje zbog Hrvatske i sporta, a oni nisu mogli poslati jedno vozilo po nas - razočarano je komentarisao Kadić na Fejsbuku.

U samoizolaciji je i dvostruki olimpijac i bivši bokserski selektor Marijo Šivolija Jelica, koji je prisustvovao kvalifikacijama u Londonu, prenose hrvatski mediji. 

 - Već sam šest dana u izolaciji i simptoma nema na vidiku, temperatura mi je 36,6 i nadam se da će tako i ostati. Vreme u izolaciji provodim na razne načine, dva puta dnevno napravim nekakvu improvizaciju treninga koji se sastoji od gimnastike i raznih vežbi snage u ovim ograničenim uslovima. Čitam, gledam TV, komuniciram dosta sa svima. Razmišljam i šta da uradim nakon i tokom ove krize sa svojim poslovima u turizmu kada znamo da je sezona u znaku upitnika, ali nije meni toliko zbog mene već koliko do mojih radnika o kojima moram da mislim - rekao je osvajač srebrne medalje sa evropskog (2004) i svetskog (2005) prvenstva.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading