"Dajte Tajsonu nekoliko nedelja da se spremi i sve će ih ubiti u ringu"

Autor:

Sport

18.04.2020

16:04

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nekadašnji trener Majka Tajsona i bivši prvak sveta u tri težinske kategorije, Džef Feneč uveren je da bi Čelični i sa 53 godine bio šampion sveta teške kategorije.

RepublikaFoto: Tanjug
Majk Tajson

Feneč smatra da boks nije ni blizu onoga što je nekada bio, a za Sporting Njuz je dao izuzetno zanimljiv intervju.

Tvrdi da bi Majk sa nekoliko nedelja aktivnog treninga nokautirao Diontaja Vajldera unutar jedne minute.

 - Boks više nije isti kao pre. Garantujem vam da bi Tajson sa nekoliko nedelja treninga nokautirao Vajldera. Diontaj ima udarac i ništa više. Kada ga udarite, onda je gotovo, a Majk ne promašuje - tvrdi Feneč i nastavlja:

- Ako te likove uspeva da nokautira Tajson Fjuri, koji je sjajan borac, ali ne i udarač, onda bi ih Majk ubio - smatra Feneč,

Govorio je slavni Australijanac i zbog čega boks više nije isti kao nekada.

 - Danas je sve drugačije. Pa, Robert Duran bi danas bio desetostruki prvak sveta. Ima tu sjajnih boksera, ali nije isto. Imaju mnogo novca, ali nisu gladni. Ne bi mogli da se nose sa Duranom, ne bi mogli da pobede i Reja Leonarda, Aleksisa Arguelja... To su bili ratnici.

Ipak, jednog čoveka iz savremenog boksa je izdvojio ispred svih. To je WBC prvak Tajson Fjuri.

 - On je jedan od najveštijih osoba koje sam vidio. Smatram da neke stvari još uvek radi pogrešno, ali veruje u sebe i ima plan kojeg se pridržava".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading