Zelenović najavljuje žestok otpor Hrvatima: SPREMIĆEMO IM IZNENAĐENJE!

Autor:

Sport

12.01.2018

15:51

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Rukometaš srpske selekcije Nemanja Zelenović izjavio je pred otvaranje Evropskog šampionata protiv Hrvatske, da naša selekcija priprema posebno iznenađenje "kockastima" na otvaranju kontinentalnog prvenstva.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Zelenović smatra da rukometaši mogu da postignu dobar rezultat u Hrvatskoj

Zelenović kaže ni da pet poraza u pet pripremnih utakmica nisu realan pokazatelj snage naše selekcije.

- Imali smo dve odlične provere u Sloveniji pre dolaska u Split i sada sa uzbudjenjem čekamo početak turnira. Hala je rasprodata, velika je privilegija igrati u takvoj atmosferi, nema većeg motiva od toga. Hrvatska je dugi niz godina na visokom nivou, ima mnogo polufinala i finala, prvi meč je jako bitan, a mi smo rasterećeni i moramo da se skoncentrišemo na ono što znamo - rekao je Zelenović Tanjugu u Splitu.

Rukometaš Magdeburga je uveren da naši igrači imaju znanja i umeća da naprave zapažen rezultat u Hrvatskoj.

- Ne bih otkrivao kako ćemo da ih iznenadimo, imamo neki dogovor iz svlačionice. Kvalitetan smo tim, mnogi od nas igraju u dobrim klubovima i moramo da se adaptiramo što pre na ove uslove. Nemamo puno vremena da napravimo pravu hemiju, ali se nadam da ćemo ostvariti veliki uspeh.

Zelenović je poreklom iz Knina, ali on kaže da ta činjenica neće uticati na njegov motiv, već da će, kao i ostali igrači profesionalno pristupiti ovom meču.

- Ne bih potencirao to. Mi smo profesionalci, igram u Magdeburgu sa jako dobrim prijateljom Željkom Musom i verujem da će sve ostati u sportskom domenu. Sigurno je da imam podršku cele rodbine, pre svega kraj malih ekrana - zaključio je naš rukometaš. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading