Cvetković: Nemam šta da zamerim igračima, ostavili su srce na terenu

Sport

14.01.2018

19:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Selektor muške rukometne reprezentacije Srbije Jovica Cvetković izjavio je da zadovoljan igrom našeg tima i pored poraza od Švedske u drugom kolu grupe A na Evropskom prvenstvu u Hrvatskoj.

RepublikaFoto: rss.org.rs
Srpski rukometaši su bili nemoćni protiv Švedske

Švedska je nanela drugi poraz Srbiji, pošto je u Splitu slavila sa 30:25.

Foto: Republika

- Ja sam izuzetno zadovoljan, pošto smo odigrali maksimalno svih 60 minuta u nenormalnim uslovima i pored svih nevolja u pripremnom periodu i nespremnosti. Naš problem je bila brza igra Švedske, koju nismo mogli da pratimo. Igači su ostavili srce na terenu, nemam šta da im zamerim - rekao je Cvetković posle meča.

Na golu Švedske briljirao je Apelgrin, koji je nekoliko puta skinuo zicere Petru Nenadiću.

- Golman nas je ubio. Mnogo promašenih zicera što mojih, što saigrača. Poraz od Hrvatske smo zaboravili, odigrali smo dobar meč. Sa nama je sve moguće, videćemo... Ništa novo u srpskom rukometu - surovo iskren bio je Nenadić.

Srbija će u poslednjem kolu u utorak igrati protiv Islanda.

- Imali smo šansu deset minuta pre kraja. Bio je to period utakmice 6 na 4, nismo postigli neke golove i preokrenuli utakmicu. Veoma smo nesrećni, ali dali smo sve od sebe. Promašili smo mnogo 'zicera' i to je razlog poraza - rekao je Žarko Šešum.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading