Savić: Izgubili smo glavu, Filipović: Sudije nam uzele pobedu

Autor:

Sport

07.04.2018

20:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Selektor vaterpolo reprezentacije Srbije Dejan Savić priznao je da je Hrvatska zasluženo pobedila i otišla u finale Evropa kupa u Rijeci.

Savić: Hrvatska zasluženo preokrenula u nastavku

- To je bio veliki spektakl, uživali su i oni koji se ne razumeju u ovaj sport. Prvi deo smo obeležili igrom i rezultatom. Posle smo izgubili glavu, kontrolu igre što Hrvatska sa brzim golovima, pre svega iz kontre uspeva sa se vrati i na kraju zasluženo pobedi - rekao je Savić, a prenosi VSS. 

Vaterpolista Duško Pijetlović istakao je da je Hrvatska uigranija, a da je njegov tim pravio nesvojstvene greške. 

- Kad budemo kompletni biće bolje. Očekivano je ovakvo suđenje, nemamo šta da im zamerimo, teško je i suditi u ovakvoj atmosferi. Bilo je mnogo bolje nego kada su na drugoj strani Italijani. Mogu da kažem da je bilo pošteno, a očekujem sutra mnogo goru utakmicu - kaže Pijetlović. 

Kapiten "delfina" Filip Filipović imao je zamerke na suđenje protiv Hrvatske. 

- Očekivali smo da će posle naše dobre igre i brzih golova sudije uzeti stvar u svoje ruke. U principu smo dve četvrtine bili besprekorni, ali kada imate tri poništena gola teško je da se igra - naveo je Filipović. 

On je dodao da ga ne brine treći uzastopni poraz od Hrvatske. 

- Čestitam im lavovski su odradili posao. Koliko je zasluženo to neka ocene drugi. Protiv Italijana će biti mnogo teško, uostalom oni kroje sudbinu svetskog vaterpola - zaključio je on. 

Utakmica između Srbije i Italije igra se sutra od 19 sati u Rijeci.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading