Savić: Prvenstvo tek sada počinje

Autor:

Sport

21.07.2018

13:34

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vaterpolisti Srbije su osigurali prvu poziciju u svojoj grupi na Evropskom prvenstvu što im je donelo tri slobodna dana.

RepublikaFoto: Starsport
Savić: Nismo imali previše jake mečeve u grupi

Pored naše selekcije direktni četvrtfinalisti turnira su još Italija, Hrvatska i Španija.

- Za nas prvenstvo sada počinje. Ne želim ništa o Mađarima da pričam, neka se završe dueli u nedelju. Naš zadatak jeste da održimo takmičarski tonus. Nismo imali jake utakmice u grupi, koristili smo ih za druge stvari, a sada je vreme za susrete u kojima se igra samo na pobedu - rekao je Savić, a preneo je Vaterpolo savez Srbije.

U utorak našu selekciju očekuje meč za prolaz u polufinale između pobednika meča Holandija - Mađarska. Niko nema sumnje da ćemo ići na okršaj sa severnim komšijama.

- Nije prvi put da imamo tri dana slobodno. Znam već da ćemo ga iskoristiti na najbolji mogući način. Učinićemo sve da Mađare dočekamo u najboljem mogućem izdanju. Dobri su, bolji od rezultata koje su ostvarili do sada - rekao je Sava Ranđelović.

Kapiten Filip Filipović, MVP drugog kola u pobedi nad Rusima, uspešno vodi ekipu, a utakmice u grupi je već zaboravio.

- Nije Slovačka ekipa na koju bi još trebalo da se troše reči. Najvažnije je da smo živi i zdravi, da povreda nema i da ćemo spremni dočekati utakmice. Dosadašnje su potvrdile da je ovo izuzetno jako takmičenje, a mi se ne zavaravamo da su Mađari slabi - kazao je on.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading