Srbi kroz pakao jure do medalje!

Autor:

Sport

12.09.2018

03:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vreme je za pobede. Odbojkaši Srbije večeras protiv starih znanaca Amerikanaca (20.30, Sport klub 1) kreću na Svetskom prvenstvu u Bariju u napad na medalju.

RepublikaFoto: Starsport
Odbojkaši Srbije napadaju SP!

Zvanično treća reprezentacija u Evropi na planetarnom šampionatu koji zajednički organizuju Italija i Bugarska takmičiće se u Grupi C sa SAD, Rusijom, Australijom, Kamerunom i Tunisom. U drugu fazu šampionata idu četiri prvoplasirane ekipe, ali će preneti osvojene bodove protiv svih pet selekcija iz grupe.

Jedan od glavnih igrača u Grbićevoj četi biće Marko Ivović (27), primač servisa od kojeg će u velikoj meri zavisiti igra Srbije.

- Početak na turniru će biti malo težak. Ipak, igra i forma se dižu za kasnije. Amerikanci u Bari dolaze u najjačem sastavu, a u poslednje vreme nemamo dobre rezultate s njima. Međutim, nadam se da ćemo pobedom početi prvenstvo sveta. Prva utakmica je uvek najteža, naročito psihološki - ističe Ivović.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading