Grujić izašao zbog povrede: Dortmund sa igračem manje do boda

Autor:

Sport

22.09.2018

16:06

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaleri Hofenhajma i Dortmunda remizrali su 1:1 u meču četvrtog kola nemačke Bundeslige.

RepublikaFoto: Starsport
Marko Grujić

Takvim ishodom zadovoljniji mogu da budu gosti, koji su do boda došli sa desetoricom igrača. Dijalo je dobio direktan crveni karton u 76. minutu, pošto je kao poslednji igrač odbrane povukao Andreja Kramarića i sprečio ga da izađe jedan na jedan sa Birkijem.

Uprkos tome, Milioneri su poravnali rezultat u 84. preko Pulišića, koji je iskoristio sjajan prodor Rojsa i sa peterca zatresao mrežu.

Prethodno je Hofenhajm došao u vođstvo u 44. minutu, kad se Žoeilton sjajno snašao u šesnaestercu i u padu pogodio donji desni ugao.

Herta je na svom terenu savladala Mehengladbah posle preokreta sa 4:2, a Marko Grujić je odigrao 72 minuta za domaće. Najzaslužniji za pobedu tima iz Berlina bio je Vedad Ibišević sa dva pogotka.

Bosanskohercegovački napadač je bio strelac u 31. i 63. minutu. Prvi glavom na asistenciju Platenharta, a drugi posle odlične povratne Kalua.

Preostala dva gola za Hertu postigli su Lazaro u 34. i Duda u 73. minutu. Menš je poveo u 29. preko Azara, dok je drugi gol delo Plee u 67.

Trijumf kod kuće ostvario je i Nirnberg, savladavši Hanover 2:0. Anton je postigao autogol u 76, a minut kasnije Knol je postavio konačan rezultat. Prethodno je Hanover ostao sa desetoricom zbog crvenog kartona Albornoza u 29. minutu.

Uspešni na gostovanjima bili su Frajburg i Verder. Frajburg je savladao Volfsburg 3:1 golovima Salaija u sedmom, Petersena u 21. i Franca u 50. Jedini gol za Vukove dao je Mehmedi u 61.

Kad je o Verderu reč, taj tim je preko Kruzea u 34, Egeštajna u 36. i Klasena u 75. bio bolji od Augzburga 3:2. Strelci za tim iz Bavarske bili su Ko Ja-Čeol u 45+3. i Maks u 47.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading