Uz druženje sa srpskim sportistima, POSTANITE I VI NEČIJI HEROJ!

Autor:

Sport

28.09.2018

08:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Humanitarni Sportski Bazar održaće se večeras od 19h u Dorćol Platzu uz prisustvo velikog broja sportista i javnih ličnosti koje će lično prodavati suvenire i rekvizite svim posetiocima.

RepublikaFoto: Promo foto
Budite humani!

Sportski bazar predstavlja jedinstvenu priliku da se družite sa sportistima iz svojih omiljenih klubova, kao i sa drugim poznatim ličnostima i da od njih lično kupe razne suvenire, a sav prihod od ove velike humanitarne akcije namenjen je Humanitarnoj organizaciji "Zajedno za život" koja uspešno pomaže oboleloj deci u procesu lečenja kao i njihovim porodicama.

Ukoliko posetite ovaj Humanitarni Bazar imaćete priliku da uspomene sa ove akcije kupujete direktno od naših proslavljenih sportista, Zorane Arunović, Denisa Šefika, Nikole Kuljače, Saše Pavlovića, Nenada Peruničića, a naš najbolji vozač Dušan Borković doneće simulator vožnje na kojem vežba sve svetske staze, a koji će moći da „provozaju" svi posetioci u zamenu za donaciju. Akciju su takođe podržali i Nenad Zimonjić i Olga Danilović i pobrinuli se da teniski štand bude pun sjajnih rekvizita.

RepublikaFoto: Promo foto

Jedan od gostiju Sportskog Bazara biće i košarkaški trener Duško Vujošević koji će se družiti sa posetiocima ove humanitarne akcije, dok će na štandu Košarkaškog Saveza Srbije biti trenutni prvaci sveta i evrope u „basketu 3 na 3" koji su trenutno heroji nacije i od kojih će posetioci moći da kupuju vredne uspomene.

Sportski Bazar i ove godine podržali su Zoran Kesić i popularni arhivatorski trojac iz serije "Državni Posao".  Voditelj emisije "24 minuta" će na svom štandu prodavati već čuvene šolje iz svoje emisije, dok će Čvarkov, Torbica i Boškić na svom štandu imati sjajnu ponudu koja će oduševiti ljubitelje "Državnog posla".

RepublikaFoto: Promo foto

Trećim humanitarnim Sportskim Bazarom biće obeleženo i tačno godinu dana rada Humanitarne organizacije "Zajedno za život" koju je pokrenuo Jovan Simić, pokretač humanitarnih aukcija dresova, Sportskih Bazara i velikih humanitarnih utakmica.

Sredstva prikupljena od sportske opreme i rekvizita biće usmerena ovoj organizaciji koja već godinu dana uspešno pomaže oboleloj deci u procesu lečenja i njihovim porodicama, te je tako već donirala preko četiri miliona dinara i pomogla preko tridesetoro dece i jedna je od retkih humanitarnih organizacija koja aktivno pomaže deci kojoj je potrebno lečenje, ali i njihovim porodicama, pokušavajući da olakša procese lečenje svim članovima porodice. Pored organizovanja sportskih humanitarnih akcija za sakupljanje sredstava koje jesu glavni cilj, organizacija ima za cilj i da aktivno pomaže roditeljima čija su deca bolesna pružajući podršku vezanu za prevod dokumentacije, povezivanje sa roditeljima koji su prošli kroz procese lečenja sa svojom decom, kao i traženje smeštaja u inostranstvu dok traje lečenje. Humanitarna organizacija "Zajedno za život" funkcioniše sa jednim opštim fondom za pomoć deci koja se leče u zemlji i inostranstvu.

Upravo zbog toga ova akcija biće i prilika da se lansira kampanja „Superheroj" za koju je snimljen i poseban video u kojem je učestvovao i naš košarkaški reprezentativac Miroslav Raduljica, ambasador Humanitarne organizacije „Zajedno za život", a na kojem je radio studio za animaciju „GoHektik".  Video će premijerno biti prikazan na Sportskom Bazaru, a imaće za cilj da pojasni ljudima kako vrlo lako mogu priključiti Humanitarnoj organizaciji, postati nečiji superheroji i promeniti život porodicama čija su deca u procesu lečenja.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading