NOVO POGLAVLJE, STARI POZNANICI: Zvezda protiv Cibone započinje misiju!

Autor:

Sport

28.09.2018

08:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Počinje ABA liga! Dobro se poznaju Zvezda i Cibona iako se od prošle sezone mnogo toga promenilo. Zvezda na krilima osvojenog Superkupa započinje misiju - vratiti titulu šampiona Jadrana.

RepublikaFoto: Starsport
Tomić i ekipa startuju protiv Cibone!

- Očekuje prva utakmica u novoj sezoni. Ekipa je promenjena, imamo novi stručni štab i dosta novih igrača, ali uspeli smo za mesec i po dana da se dobro pripremimo i napravimo dobar tim. Otvaramo sezonu protiv Cibone.  Želimo da izađemo na teren i otvorimo sezonu kako treba- rekao je Branko Lazić.

Ivan Velić, trener Cibone, rekao je pred ovaj susret da njegov tim još nije na najvišem nivou.

- Moram još jednom da ponovim da mi je drago da sam došao u veliki klub. Nadam se da ćemo kroz sezonu biti dobri, da ćemo ostvariti sve ciljeve. Prvenstveno da ćemo biti zdravi i kako sezona bude odmicala da ćemo biti sve bolji i bolji. Iz nekih objektivnih razloga sigurno da nismo na optimalnom nivou, ali ima vremena da neke stvari popravimo, da neke promenimo pa ćemo videti gde će nas to dovesti. Ne mogu obećati nešto spektakularno, ni puno jači rosteri i timovi nisu sigurni da mogu ostvariti ciljeve tako da ćemo videti. Ponavljam, nadam se da ćemo biti zdravi i da ćemo radom doći do nekog optimuma. Koliko je to, u ovom je trenutnku, vrlo teško reći- rekao je Velić.

Meč je na programu od 20 časova, a sudije će biti Igor Dragojević, Mario Majkić i Branislav Mrdak.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading