AMERIKANCI PREJAKI: "Orlovi" se vraćaju pognute glave!

Autor:

Sport

30.09.2018

17:17

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Odbojkaška reprezentaija Srbije izgubila je od selekcije SAD rezultatom 3:1 u borbi za bronzanu medalju na Svetskom prvenstvu.

Grbić i ekipa nisu uspeli da se domognu medalje!

Motivisano su "Orlovi" ušli u prvi set, Amerikanci su dosta grešili, a naši momci su koristili svoje prilike. Atanasijević je sjajno otvorio meč, igralo se poen za poen. Disali su protivnici za vratom, ali Srbija je znalački čuvala prednost i slavila u prvom setu 25:23.

Nije dobro krenulo za naše momke u drugom setu, umesto da na krilima prvog seta zaigraju sigurnije, desio se totalan preokret. Očajan set za zaborav odigrali su "Orlovi", dok su Amerikanci dominirila na servisu i uspeli ubedljivo da dobiju drugi period igre 25:17.

Posle drugog seta prednost je bila na protivničkoj strani, ali su uspeli naši momci da dođu do svoje igre, da se vrate u meč. Iako su protivnici odmah stvorili prednost, bolje su naši momci izgledali na terenu, ginuli su za svaku loptu, ali Amerikanci su iskusno gradili poene. U neizvesnoj završnici bolje su se snašli protivnici, slavili su rezultatom 32:30.

Početak četvrtog seta je obećavao, dobro su se "Orlovi" nosili sa raspoloženim Amerikancima, dok se nisu raspucali i napravili seriju od 5:0. Usledio pad u igri Srbije, nije bilo ideja u napadu Grbićevih izabranika, a protivnicima je išlo sa svih pozicija. Demotivisano su delovali "Orlovi" od sredine četvrtog seta, nisu mogli da pariraju znatno boljem protivniku. Zasluženo Amerikanci dobijaju četvrti set i meč za bronzanu medalju.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading