SEDMA RECKA srpskih lepotica!

Autor:

Sport

09.10.2018

03:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kaznena ekspedicija srpskih odbojkašica nastavila je da teroriše protivnice na Svetskom prvenstvu u Japanu. U drugom kolu novoformirane E grupe druge faze izabranice Zorana Terzića počistile su sa terena i Nemice rezultatom 3:0 (25:14, 25:20, 25:20). Tako su naše "gracije" zadržale maksimalan učinak bez izgubljenog seta na šampionatu!

Detalj sa utakmice Srbija - Nemačka!

JASNA SUDBINA

Da ih u Nagoji čeka potop, protivnicama je bilo jasno već od samog starta, kada su naše devojke povele sa 10:1. Nametnule su srpske gracije jak ritam i za 23 minuta Nemicama prepustile samo 14 poena. Nešto neizvesnije bilo je u preostale dve deonice, ali pobeda ni u jednom trenutku nije dovođena u pitanje. Za to je pre svega bila zaslužna Tijana Bošković, koja je nanizala 17 poena, a pratile su je Brankica Mihajlović sa 15 i Milena Rašić sa 13.

- Nemačka nas uvek tera do maksimuma. Raduje što su moje devojke bile koncentrisane ceo meč, pogotovo u završnicama setova. Trebaju nam ovako dobre utakmice jer mnogo znače pred dva odlučujuća duela u grupi - istakao je Terzić, selektor srpskih odbojkašica.

OVERA PROLAZA

Već u prvom narednom meču Srpkinje će imati priliku da overe prolaz u treću rundu. U sredu (12.20, Sport klub 3) rival će biti domaći Japan, a upravo u međusobnom skoru se može obezbediti jedno od prva tri mesta u grupi koja vode dalje. Potom, u četvrtak (09.10, Sport klub 3) sledi dvoboj sa Holanđankama, što će verovatno biti borba za prvo mesto u grupi, ali i nešto lakši put u trećoj rundi. Posle će po dve najbolje ekipe iz treće faze ići direktno u polufinale, koje se igra u Jokohami.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading