ODBOJKAŠICE STREPE PRED JAPAN: Drugačija odbojka koja nam ne odgovara!

Autor: Agencije/Republika

Sport

09.10.2018

14:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srpske odbojkašice će u sredu igrati sa domaćinom Japanom za plasman među šest najboljih na Svetskom prvenstvu."Orlice" su navele su da očekuju tešku utakmicu sa specifičnim protivnikom.

Odbojkašice napadaju SP!

- Uvek je sa Japankama teško igrati jer je to zaista drugačija odbojka, koja nama ne odgovara. Nadam se da ćemo taktički sve odraditi kako treba i ostvariti maksimalnu pobedu- rekla je Stefana Veljković u Nagoji.

Utakmica između Srbije i Japana igra se u sredu od 12.30 u Nagoji. 


- Teško je igrati protiv takvih ekipa koje su veoma dobre u odbrani, teške za blok. Neće biti lako i zbog toga što su domaćini i što će sigurno biti puna hala- kazala je Veljkovićeva. 

Brankica Mihajlović je rekla da se Srbija i Japan veoma dobro poznaju. 

- Igrale smo mnogo puta. To je ekipa koja ima drugačiji stil igre od evropskog i uvek iziskuje napor i trud. Bile smo uspešnije u poslednjih nekoliko navrata, ali će sada biti teže jer igraju na svom terenu. Želimo prvo mesto u grupi i daćemo sve od sebe da nastavimo niz dobrih utakmica i pobeda- navela je Brankica Mihajlović. 


Stručni štab srpskog tima je zadovoljan odbojkašicama. 

- Možemo da budemo prezadovoljni posle sedam pobeda sa 3:0. Znamo i sami da ovo prvenstvo karakteriše dužina i najteže je zadržati fokus i motivisanost. Devojke za sada ispunjavaju svaki zadatak- rekao je Milan Grišić. 

On je istakao, poput odbojkašica, da je Japan specifična i neuobičajena ekipa, ali da misli da je kvalitet na strani Srbije i da očekuje pobedu. 

Srbija posle sedam utakmica ima maksimalan 21 bod.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading