BRUTALNA OSVETA : Srpkinje preslišale Japanke!

Autor:

Sport

14.10.2018

12:04

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ženska odbojkaška reprezentacija Srbije uspela je da se revanšira selekciji Japana ubedljivom pobedom 3:0 (25:19, 25:18, 25:23).

Srbija bolja od Japana!

Srpkinje su silovito ušle u meč, bilo je evidentno da su rešene da se osvete za jedini poraz od Jopanki na Svetskom prvenstvu. Nisu imale protivnice rešenje za raspoložene srpkinje. Raspalile su po lopti Boškovićeva i Mahajlovićeva, a odbrana je funkcionisala perfektno u prvom setu, uspele su naše devojke da nađu rešenje za nezgodnu japansku odbojku. Ubedljivim rezultatom 25:19 su Srpkinje umirile Japanke.

Nastavile su Srpkinje da se poigravaju sa Japankama, sve je našim devojkama išlo od ruke, razletele su se po terenu, dominirale su na svim poljima. Od sredine dugog seta su dodale gas i dozvolile su samo 18 poena domaćinima.

Stao je napad Srbije u trećem setu, pokušavale su agresivno Srpkinje, ali nije išlo. Japanke su vodile do finiša seta kada sa nekoliko sjajnih poena Bjanka Buša vraća "orlice" u meč. Iskusno su Srpkinje prešle u vođstvo i revanširale se Japanu za jedini poraz u grupi iskoristivši prvu meč loptu.

Uz Srbiju i Japan, u Grupi G Fajnal siksa nalazi se i Italija. Naše odbojkašice posle duela sa Japankama očekuje dan pauze, kada se domaćin sastaje sa Italijom, a onda sledi duel Srpkinja i "Azura" 16. oktobra od 9.10 po srednjeevropskom vremenu. 

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading