Poraz od Japana opominje, ali POVREDE DVE NAJBOLJE ODBOJKAŠICE ZABRINJAVAJU!

Autor:

Sport

10.10.2018

14:14

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Odbojkašice Srbije su izgubile od Japana sa 3:1 u setovima, ali ovaj poraz se desio u pravom trenutku jer su naše "orlice" već obezbedile plasman u šest najboljih ekipa. Međutim, postoji razlog koji zabrinjava nakon ovog poraza.

RepublikaFoto: cev.lu
Terzić zabrinut!

- Tijana je povređena. Nadam se da nije ozbiljno. Zagrevala se večeras, ali mi je rekla da ne može da igra. Ne znam da li će igrati sutra (protiv Holandije). Nećemo rizikovati sa igračicama da bismo završili prvi u grupi. Izveo sam i Brankicu iz igre u trećem setu jer je osetila bol u kolenu. Da podsetim, imala je operaciju na kolenu pre nekoliko meseci- rekao je Terzić.

Napominjale su srpske odbojkašice da im igra Japana ne leži.

- Uvek je veoma interesantno igrati protiv Japana. Nismo igrali dobro posle prvog seta. Japan je zaslužio da pobedi. To je to- rekao je Terzić.

Srbija ne mora da brine o prolasku na F6, ali problemi sa povredama Boškovićeve i Mihajlovićeve zabrinjavaju.

O povredi Boškovićeve govorila je i Maja Ognjenović.

- Nedostajalo nam je energije večeras, verujem i da je umor u pitanju. Već smo se kvalifikovale na F6. Nadam se da ćemo igrati našu odbojku. Boškovićeva ima mali problem sa povredom trbušnih mišića. Ne mislimo da je ozbiljno. Nismo želeli da rizikujemo da igra ovu utakmicu- rekla je Ognjenovićeva.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading