Odbojkašice u polufinalu SP!

Autor:

Sport

15.10.2018

11:32

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Naša ženska odbojkaška reprezentacija plasirala se u polufinale Svetskog prvenstva u Japanu. Nakon pobede srpskih devojaka nad domaćinom sa 3:0, za overu prolaza među četiri najbolje selekcije planete nedostajalo im je da Italija osvoji jedan set upravo protiv Japanki, što se i dogodilo.

Odbojkašice Srbije

Naime, nakon što su izabranice selektora Zorana Terzića preslišale selekciju Japana sa 3:0, postalo je jasno da će polufinale sigurno obezbediti na jedan od dva načina - ili pobedom nad Italijom u utorak, ili da Italijanke prethodno, ovog ponedeljka, osvoje bar set protiv domaćina šampionata. Upravo se ovo drugo i dogodo.

Italija je prvu deonicu protiv Japana dobila sa 25:20, pa je i bez obzira na konačan ishod duela (koji je u toku), Srbija obezbedila prolazak u završnicu takmičenja. Čak i da naša reprezentacija izgubi sa 3:0 u poslednjem meču, ne može da se dogodi da nas na tabeli tročlane grupe - oba suparnika prestignu.

Naredni duel naše igračice odigraće od 9.10 protiv Italijanki kada će biti poznato sa koje pozicije će Srpkinje nastaviti takmičenje.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading