NIJE PROBLEM I DA KRENE SA POSLENJEG MESTA: Markezu Velika nagrada Malezije!

Autor:

Sport

04.11.2018

21:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Španski motociklista Mark Markez ponovo je došao do najvišeg mesta na postolju nakon što je kao prvi prošao kroz cilj na Velikoj nagradi Malezije. Iako je već osvojio titulu, ponovo je pokazao koliko je dominantan.

RepublikaFoto: instagram.com/marcmarquez93
Mark Markez

Markes je na stazi „Sepang“ ostvario devetu pobedu ove sezone, a 70. u karijeri, pošto je profitirao od netipične greške svog velikog rivala Valentina Rosija na Jamahi.

’Doktor’ je vodio od starta trke, pa sve do 17. od 20 krugova, da bi potom izleteo sa staze u trenutku kada ga je mladi Španac potpuno sustigao. Na taj način je izostala borba za trijumf kakvu su svi priželjkivali, a od Rosijevog odustajanja profitirali su i vozači koji su se pridružili šampionu na podijumu. 

Kao drugoplasirani kroz cilj prošao je Aleks Rins na Suzukiju, dok se na trećem stepeniku pobedničkog postolja našao vozač Jamahe Teh 3 Žoan Zarko.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading