FUDBALSKI RAT - IBRAHIMOVIĆ NARODNJACIMA UZDRMAO STRASTI - Srbi mu poručili: SELJAKU JEDAN!

Autor:

Sport

12.01.2019

04:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zlatan Ibrahimović (37) 100 odsto je Balkanac! Fudbaler LA Galaksija možda ima švedski pasoš jer je rođen u Malmeu, ali mu venama teče bosanska krv. Ubojiti napadač je to i potvrdio slušajući narodnjake usred svlačionice svog fudbalskog kluba u Gradu anđela.

Zlatan Ibrahimović

"Samo za tebe, Beograđanko mala, samo za tebe što nikad nisi znala, samo za tebe i ljubav tvoju zanosnu, vraćam se majci u Bosnu", grmelo je svlačionicom Galaksija dok se Ibra presvlačio posle treninga uz komentar na Instagramu: "Nazad na posao"!

VELIKA LAVINA

Kratak odlomak pesme pobrao je simpatije više od 4,3 miliona Zlatanovih pratilaca za prvih 11 sati. Poređenja radi, najgledaniji video pesme Halida Bešlića na Jutjubu za šest godina ima 4,1 milion pregleda. Među onima koji su reagovali je i Nemanja Matić, bivši Ibrin saigrač iz Mančester junajteda.

Foto: instagram.com/iamzlatanibrahimovic/printscreen
Tvitovi Nemanje Radonjića i Nemanje Matića

- Seljak - napisao je vezista "crvenih đavola" i pokrenuo novu lavinu.

Neki su razumeli da je reč o šali, baš kao i drugi "orao" Nemanja Radonjić. Upravo on je označavanjem i pozvao Matića da se oglasi. Zlatan im je obojici poslao po srce, što je oznaka na Instagramu da mu se sviđa ono što je pročitao. Očekivano, bilo je i onih koji su počeli da vređaju standardnog prvotimca kluba sa Old Traforda smatrajući da se stidi zbog toga što neko sluša našu muziku.

Nemanja Radonjić

TO, DOKTORE

Ipak, najveći broj ljubitelja lika i dela švedskog fudbalera je bio oduševljen. Među njima se oglasila i nekolicina uglednih sportista poreklom sa prostora bivše Jugoslavije.

- Tooo, doktore - poručio je Ibri košarkaš Jusuf Nurkić uz zastavu Bosne i Hercegovine i srca, a nadovezao se fudbaler Miralem Pjanić, takođe uz srce.

- Ha, ha, ha, koji kralj - napisao je Haris Seferović, reprezentativac Švajcarske, a isto razmišlja i Mile Svilar, golman sa belgijskim pasošem rodom iz Srbije i njegov saigrač u Benfici.

Foto: twitter.com/printscreen
Odgovor Halida Bešlića

Halid Bešlić: Zlatane, hvala ti!

Oduševljenje jer je njegov hit stigao do svlačionice LA Galaksija i višemilionskog auditorijuma nije krio ni Halid Bešlić.

- Hvala Zlatanu Ibrahimoviću - napisao je pevač na svom Fejsbuk profilu uz pomenuti fudbalerov video za koji je saznao od prijatelja.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading