Đoković se vraća u Srbiju: Gradi vilu na potpuno neočekivanom mestu, za kuvara i obezbeđenje ne žali novac!

Autor: Beogradski mediji

Sport

06.02.2019

15:41

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Najbolji svetski teniser Novak Đoković će se sa porodicom do kraja 2019. godine useliti u velelepnu vilu koju je napravio na Pavlovačkom jezeru između Rume i Vrdnika.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Prvi reket sveta

O kući će voditi računa posluga za čije plate Srbin neće žaliti novac. Samo za poslugu koju će činiti 16 ljudi i koja će voditi računa o imanju, Đoković će izdvojiti oko 15.000 evra, pišu beogradski mediji.

- Nole i Jelena jedva čekaju da se presele u svoj novi dom, koji su počeli da grade pre tačno dve godine. Iako su mogli u rekordnom roku još prošle godine da završe sve i da se usele, Novak nije želeo da majstori žure i jure s radovima, nego je rešio da se sve uradi temeljno. Njemu je bilo bitno da se potpuno ispoštuje projekat, o kojem se vodilo računa do najsitnijeg detalja. Zato je i angažovao najbolje stručnjake za svaki segment posla - rekao je izvor blizak porodici Đoković za beogradske medije.

Iz istog izvora, beogradski list je saznao da posle useljenja Novak želi da ima ljude koji će mu pomoći u održavanju domaćinstva kao i da je svu organizaciju zaposlenih koji će raditi za njega prepustio majci Dijani i ocu Srđanu kao i da je želeo da ima dovoljan broj ljudi, tako da svi mogu da rade s lakoćom i zadovoljstvom. 

RepublikaFoto: Telegraf/Vladimir Lukić

Srpskom teniseru Novaku su, prema rečima izvora je najvažniji kuvar i obezbeđenje.

- O tome je izuzetno vodio računa. Kuvari će spremati posebnu hranu koju oni poslednjih godina jedu. Što se tiče obezbeđenja, njegovi pripadnici će biti izdvojeni i imaće poseban deo na imanju odakle će moći sve da prate jer će svaki delić zemljišta i kuće biti pod video-nadzorom. U svakom slučaju, Novak i Jelena mogu spokojno da uživaju u svom raju. Iako zvanično stanuju u Monaku, verovatno će u Srbiji provoditi mnogo više vremena kad kuća bude gotova - završio je izvor blizak porodici Đoković.

Prve fotografije nove Đokovićeve kuće pojavile su se na društvenim mrežama kad su radovi bili grubo izvedeni i moglo je da se pretpostavi da porodica tenisera gradi vilu nalik na one na Azurnoj obali. 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading