Noletovom ocu je život visio o koncu, a onda se pojavio ON

Autor:

Sport

05.02.2019

09:43

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Na terenu Novak Đoković melje, ali... I on je čovek od krvi i mesa i on ima svakodnevne probleme. Pre nekoliko godina život njegovog oca Srđana visio je o koncu.

RepublikaFoto: Starsport

- Bio sam samo jednom u Rusiji, kada je Dejvis kup održan u Moskvi. I želim da odem tamo ponovo, da posetim Sankt Peterburg. Tamo imam prijatelja, Genadija Timčenka, počasnog konzula Srbije u Sankt Peterburgu - rekao je Đoković.

On je objasnio koliko je Timčenko uradio za njega.

- Spasio mi je život pre šest i po godina. Imao sam sepsu i nije bilo uslova da se brinem o svom zdravlju. Onda me Timčenko poslao privatnim avionom na kliniku u Monaku. Da smo čekali još nekoliko dana, umro bih. Zato svoj život dugujem Genadiju Timčenku. On je veliki čovek i jako voli Srbiju i Srbe - otkrio je Srđan Đoković.

Timčenko je veliki prijatelj predsednika Rusije Vladimira Putina, a u njegovom vlasništvu su velike naftne, gasne i petrohemijske kompanije. Za porodicu Đoković je uradio mnogo...

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading