Nadalov šoping od 3 miliona evra

Autor:

Sport

27.07.2019

07:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Posle neuspeha na Vimbldonu Rafa Nadal je otišao u šoping i pazario hajtu.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Rafael Nadal

Španac je kupio "katamaran 80 Sanrif Pauer", jahta je duga 24 metra i košta tri miliona dolara.

Sa poljskog brodogradilišta prvi primerak treba da dospe na kanski festival jahti tek u septembru ove godine, dok će Nadal svoj primerak dobiti 2020. godine.

 

Nadal poznaje osnivača Sanrifa Fransisa Lapa, a njegova nova "igračka" je predviđena za duga krstarenja u punom komforu. Dolazi u dve varijante, sa dva motora od po 1200 konjskih snaga, ili sa dva motora od po 575. Duga je 24,4 metra.

- Ne krijem da volim more. Uvek kada sam na odmoru  pronađem vreme da odem na more i uživam na brodu. Srećan što ću ploviti novim brodom i zahvalio bih se Francisu Lapu što mi je ovo omogućio - rekao je drugi teniser sveta.

Na Nadalovoj jahti će biti mesta za veliku đakuzi kadu i kupatilo, šank i otvorenu kuhinju, veliku spavaću sobu, a sa svih strana dopire dnevna svetlost. Ispod palube se nalaze četiri gostinske kabine i nekoliko kabina za posadu, a ova jahta je predviđena za 12 gostiju.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading