Se*si glumica sve priznala o slavnom košarkašu: Istina je, imao me gde je hteo, čak i na parketu dvorane

Autor:

Sport

28.04.2020

08:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nove epizode hvaljenog dokumentarca "Poslednji ples" u naslovnu su ulogu gurnule Denisa Rodmana koji je bio poznati skakač, kako ispod NBA obruča, tako i iz postelje u postelju.

RepublikaFoto: instagram.com/karmenelectra
Karmen Elektra

Rodman je svojevremeno priznao da je u životu promenio više od čak dve hiljade partnerki.

Njegovih napada ludila bili su itekako svesni i u Čikago Bulsima. Naime, kada bi zastranio u svom ponašanju van terena, i kada bi to ekipa osetila, Rodman je imao problema da verbalizuje svoju krivicu. Onda bi to učinio trener Fil Džekson, a drugom prilikom bi sam Denis svima kupio poklon.


Tako je jednom prilikom, neposredno pre Božića, ženama svih saigrača kupio ogrlice. Bilo je to njegovo izvinjenje.

- Rekli smo mu da nas ubija time jer to je lepši poklon od onoga koji smo mi sami svojim ženama pripremili - prisetio se tadašnji njegov saigrač Stiv Ker.

A Rodman je i prema svojim ženama znao da bude pažljiv, a iste je znao da iznenadi i sa seksom na neobičnim mestima što je potvrdila i njegova tadašnja devojka Karmen Elektra. Prisetivši se jedne takve epizode, glumica iz serijala "Baywatch", ispričala je novinaru:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Dreaming of the beach #tb #dominicanrepublic

A post shared by Carmen Electra (@carmenelectra) on Feb 20, 2020 at 6:38pm PST

- Jednog dana, kada su Bulsi imali dan odmora, Denis mi je kazao da ima iznenađenje za mene. Stavio mi je povez preko očiju i odvezao me u trening dvoranu Bulsa. To je bilo ludo, ponašali smo se kao dvoje klinaca u prodavnici slatkiša. Imali smo seks gde god smo stgli - u sobi za masaže, u teretani pa tako i na parketu - kazala je Elektra i dodala:

- Iskreno, ne mislim da je ikad trenirao žešće u životu nego tog dana.

U dokumentarcu, čije su epizode tri i četiri emitovane prošlog vikenda, priča se i o tome kako je Rodmanu dozvoljeno da usred sezone ode na 48-časovni odmor jer se prilično potrošio dok se čekalo da se Skoti Pipen vrati na teren.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

If u don’t have a bikini , tape will work just fine !!!!! Hahaha ? #calendar #magazine #photography

A post shared by Carmen Electra (@carmenelectra) on Feb 13, 2020 at 11:56am PST

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading