PRED KOSTARIKU: Krstajić zna tim, Kolarov smatra da je teren jedina istina

Autor:

Sport

16.06.2018

09:34

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nedelja je dan kada sve počinje... Fudbalska reprezetnacija Srbije igra prvi meč na Svetskom prvenstvu protiv Kostarike (14.00) a očekivanja pred ovaj duel izneli su selektor Mladen Krstajić, kao i kapiten Aleksandar Kolarov.

 

RepublikaFoto: ST/D. Ostojić

- Došlo je vreme i ja da se obratim pred utakmicu. Što se tiče ove tri nedelje priprema, prezadovoljan sam. Nije lako da igrači posle sezone uđu u novi proces priprema za veliko takmičenje. Uprkos tome uspeli smo da odradimo sve zacrtano. Zadovoljan sam odrađenim, kako van terena, tako i na njemu - rekao je Krstajić.

On je dodao da je sve spremno.

 - Spavao sam mirno i sinoć i večeras ću... Ekipa je radila odlično, atmosfera je vrhunska i momci odlično rade.

Selektor zna sastav.

- Nije ozbiljno da sada diktiram sastav. Ali, manje više je poznat. Znate ga možda bolje nego ja. Ne zanima nas da li je tim mlađi ili ne u odnosu na ranije. Došli su najbolji, Što se tiče Sergeja i Mitrovića oni su mladi i perspektivni, rastereći i koncentrisani i znaju šta im je činiti.

RepublikaFoto: Starsport

On je govorio i o samom meču.

- Nema bitnije utakmice za nas od sledeće. Što se tiče mog iskustva nema tu problem. Radim sa odličnom momcima. Mirna mi je savest. Radimo tri nedelje i imamo super odnos. Kod mene može sve ali samo van teren. Kad je reć o utakmici i treningu, tu nema pardona. Sve utakmice u grupi su važne. Poštujemo svakog rivala. 

Kapiten Aleksandar Kolarov je bio jasan.

- Teren je jedna velika istina koja će biti na našoj strani. Svako ko je došao ovde verujem da ima kvalitet na terenu. Kvalitetom ali čestitošću zaslužio je da bude ovde - rekao je Kolarov.

Selektor je još jednom govorio o Ivanoviću.

- Ako Bog da, on će obriti rekord. Pokazao se kao veliki igrač u mnogim timovima u Evropi, daćmo sve od sebe da i njemu ulepšamo dan.

O Ivanoviću je pričao i Kolarov.

-  Bane je igrač koji je doneo mnogo reprezetnaciji. Nadam se da će postaviti taj rekord koji niko neće moći da stigne, on je to zaslužio.

Selektor se dotakao i Sergeja Milinković - Savića.

- Važan nam je, ali kao i svaki drugi igrač na svojoj poziciji - rekao je Krstajić.

Kolarov je analzirao igru rivala. A imao je zanimljivo odgovor na pitanje novinara iz Kostarike.

- Ja znam da bi ti voleo da ti ja sam kažem neka imena, pa da ti kažeš da ih se plašimo. Mi ih sve poštujemo i spremni smo za svakoga. Znam Ruiza iz Premijer lige. Kolektivno i grupno ćemo se braniti - jasan je kapiten.

 

Foto: Srpski telegraf

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading