(FOTO) "NE DAM JA NA TEBE": Matićeva fotka protiv Kostarike je sve oduševila!

Autor:

Sport

19.06.2018

08:39

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jedan od najzanimljivijih momenata u pobedi Srbije nad Kostarikom u prvom kolu Mundijala je pored fantastičnog pogotka Aleksandra Kolarova iz slobodnog udarca je bio i sukob Nemanje Matića sa gotovo čitavom klupom protivničke ekipe.

RepublikaFoto: Starsport
Matić sam protiv svih

Jedan od članova stručnog štaba je uzeo loptu iz auta kada se Matić zaleteo ka njoj i nije hteo da mu je da i pored insistiranja našeg igrača.

Srpski as se zaleteo ka njemu, kao i čitavoj klupi Kostarikanaca, a u jednom momentu je ostao sam u sukobu sa desetoricom protivnika, dok nisu uleteli i ostali igrači sa sudijom kako bi smirili čitavu situaciju.

Ova situacija je bila hit na društvenim mrežama, pa su neki članovi društvenih mreža išli toliko daleko u šalama da su čak savetovali američkog predsednika Donalda Trampa da mu čuva granicu sa Meksikom.

Sam Nemanja je objavio na svom "Instagram" profilu fotografiju gde se nalazi u klinču sa Kostarikancima uz poruku "Ne dam ja na tebe RS".

 

Ne dam ja na tebe ??

A post shared by Nemanja Matic (@nemanjamatic) on Jun 18, 2018 at 12:16pm PDT

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading