Behrami sada spušta tenzije: KAKAV RAT? SRBIJA JE PROTIVNIK KAO I SVI OSTALI...

Autor:

Sport

21.06.2018

18:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dosta se bure podiglo pred duel Srbije i Švajcarske, a u fokusu je bio Valon Behrami, reprezentativac našeg narednog protivnika, koji na svom telu ima nekoliko tetovaža sa albanskim motivima.

RepublikaFoto: ST/V. LUKIĆ
Behrami na poslednjem treningu pred meč sa Srbijom

I pored svega toga, Behramijeva poslednja izjava je bila čisto sportska, bez želje da podiže tenzije pred ovaj važan susret.

- Moj prvi meč protiv Albanije je bio emotivno komplikovan, to ne krijem. Ali, Srbija je za mene normalan protivnik. Oni koji kažu da je fudbal rat... to je predstava, ništa više od toga. Ništa se neće dogoditi. Mi smo fudbaleri, primeri za decu. Kakvu ću sliku napraviti ako kažem da moram da dam sve, da imam ubilački instinkt? Istina je da nama nije potreban meč protiv Srbije da pokažemo da smo maksmimalno posvećeni. Nejmar može to da vam potvrdi - objasnio je Behrami.

Na kraju će samo teren odlučivati, a ne vasportske stvari, a odgovor na pitanje ko će biti bolji saznaćemo u petak posle 22 sata. Behrami i dalje nije izvestan u prvoj postavi zbog blaže povrede sa utakmice protiv Brazila u 1. kolu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading