NADA JE ŽIVA: Kros sačuvao šampiona sveta, Švedska pala u nadoknadi

Autor:

Sport

23.06.2018

19:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Šampion hoda po ivici... Fudbaleri Nemačke uspeli su da slave u drugom kolu Svetskog prvenstva protiv selekcije Švedske - 2:1 (0:1).

RepublikaFoto: Tanjug/AP

Mesu Ozil je ostao na klupi, ali ništa se nije promenilo u igri Levovog tima. Jasno je da nešto nije kao ranije i da je ovo Svetsko prvenstvo za njih poput horora. 

Nemci su odigrali dva sasvim različita poluvremena. Nakon prvih 45 minuta činilo se da će "panceri" odmah spakovati kofere i da će Svetski šampion morati kući. Vodila se velika borba, a Švedska je igrala sjajno.

Toivonen je postigao sjajan gol u 32. minutu. Iskusni napadač je pobegao odbrani, i onda je prebacio Nojera za veliko slavlje. Švedska je u prvom poluvremenu možda i oštećena za penal. Ni ovoga puta sudija nije gledao VAR i to posle duela Berga i Boatenga.

RepublikaFoto: Tanjug/AP

U nastavku "panceri" su napali. Već u 48. minutu Rojs je pogodio mrežu i činilo se da će lako do preokreta. Napali su iz svih oružja Levovi momci ali nisu uspeli da dođu do gola sve do samog kraja.  U 82. minutu Boateng je posle gledanja snimka isključen.

Činilo se da je gotovo, a onda je Toni Kros u petom minutu nadoknade pogodio gol rivala na maestralan način.

Nemačka je bila na ivici, činilo se da im je potrebno čudo, ali još jednom su pokazali da se nikada ne predaju. Slavili su i sada imaju tri boda, isto kao i Švedska.

U poslednjem kolu biće vatreno, a Nemci su sada u odličnoj poziciji. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading