Šaćiri otkrio svoju laž: S KOSOVA SMO OTIŠLI PRE RATA, tražili smo bolji život u Švajcarskoj!

Autor:

Sport

25.06.2018

09:09

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

I dok danima svetski mediji pričaju kako su Šaćiri, Džaka i još nekoliko igrača albanskog porekla pobegli sa KiM tokom rata 1999. godine, Šaćiri je sam svojom izjavom demantovao ove navode.

RepublikaFoto: Starsport
Šaćiri u duelu sa Kostićem

Šaćiri je svoju ispovest izneo još ranije za švajcarski list "Blik" u kojoj se navodi da je Kosovo napustio sa porodicom još pre rata u potrazi za boljim životom.

Njegova ispovest je sada opet izbila na videlo nakon duela sa Srbijom na Mundijalu i provokativne proslave gola.

- Moja porodica je napustila Kosovo pre nego što je izbio rat, kada sam imao četiri godine (1995.). Moji roditelji su došli sa mnom i moja dva brata u Švajcarsku tragajući za boljim životom. Nije nam bilo lako. Otac nije govorio nemački, prvo je pravo sudove u restoranima, pa radio na asfaltiranju puteva, dok je majka čistila kancelarije - ispričao je Šaćiri.

On je ispričao i da su roditelji slali novac na Kosovo kao pomoć rodbini, a da je posle toga počeo rat i da im je tad bilo jasno da će ostati u Švajcarskoj. Posle ovoga je otkrio još jedan detalj.

- Kada smo 2012. godine igrali protiv Albanije, imao sam na kopačkama zastave Švajcarske, Albanije i Kosova. Švajcarski mediji su me kritikovali zbog toga, ali to je moj identitet - ispričao je Šaćiri.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading