Sa Mundijala pravac u Zvezdu: REPREZENTATIVAC AUSTRALIJE U CRVENO-BELOM!

Autor:

Sport

27.06.2018

10:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Novi fudbaler Crvene zvezde postaće Miloš Degenek, srpski igrač koji nastupa za australijsku reprezentaciju, a bio je i član "kengura" na ovom Mundijalu u Rusiji.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Degenek je sam izrazio želju da pređe u Zvezdu

Degenek je završio takmičenje na turniru nakon poraza Australije od Perua 2:0 i eliminacije u grupnoj fazi, pa je sada slobodan da rešava svoj klupski status.

Momak rođen u Kninu se dan posle eliminacije sa Mundijala uputio ka Beogradu gde će potpisati ugovor sa srpskim šampionom. Srbin koji igra za Australiju je dugogodišnja želja Zvezdana Terzića koji je pokušavao da ga dovede i pre dve godine, i prošlog leta, a uspeo je iz trećeg puta.

Degenek je do sada nastupao u japanskoj Jokohami zajedno sa bivšim zvezdašima Vijeirom i Babunskim, a sam je izrazio želju da pređe u klub iz Ljutice Bogdana ranije.

Prema saznanjima portala "Mozzartsport" Degenek će u Zvezdi imati primanja između 300.000 i 360.000 evra godišnje, a ovo znači da su crveno-beli kompletirali štopersku liniju za narednu sezonu, pošto su u klubu još Vujadin Savić i Srđan Babić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading