Matić najavio povlačenje iz nacionalnog tima: Ne volim da kalkulišem!

Autor:

Sport

27.06.2018

21:29

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srpski fudbalski reprezentativac Nemanja Matić najavio je povlačenje iz nacionalnog tima posle eliminacije sa Svetskog prvenstva u Rusiji.

RepublikaFoto: ST/V. LUKIĆ
Matić na meču sa Brazilom

- Potreban mi je odmor, odigrao sam više od 60 utakmica ove sezone. Emotivno sam dosta ispražnjen. Što se tiče sledećih kvalifikacija, videćemo. Ne volim da kalkulišem. Ako budem mogao da dam maksimum - razgovaraćemo, ako ne - povućiću se - rekao je Matić posle meča sa Brazilom i dodao:

- Sad ću lepo da se odmorim.

On je istakao da je zadovoljan učešćem na Mundijalu.

- Znali smo šta nas čeka, igrali smo dobro kao ekipa. Drago mi je što smo se vratili na mapu sveta, razočarali smo u nastavku protiv Švajcarske. Morali smo bolje, ali možemo posle svega da se pogledamo u oči - istakao je srpski fudbaler.

On je prokomentarisao nedavnu izjavu menadžera Mančester junajteda Žozea Murinja da želi da Srbija ispadne što pre sa Mundijala.

- To je Murinjo prognozirao. Pričao sam s njim, verovao je da možemo da napravimo nešto dobro. On želi svoje igrače sveže, pokušao sam da mu onemogućim, ali nije se dalo - naveo je Matić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading