Sergej: Kući idemo podignute glave, tu sam za Srbiju

Autor:

Sport

27.06.2018

21:28

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sergej Milinković-Savić je blistao protiv Kostarike, sjajnu partiju nije mogao da ponovi na druge dve utakmice, ali kada se sve sabere sigurno je da Srbija ima igrača na kojem će graditi budućnost.

RepublikaFoto: ST/V. LUKIĆ

Sjajni vezista smatra da naši momci mogu da budu ponosni posle meča sa Brazilom.

- Nismo imali sreće. Dali smo sve od sebe. Trudili smo se ali nismo mogli dalje. Možemo podignute glave kući. Uvek može bolje, u svaku utakmicu ulazim sa ciljem da budem bolji nego u prethodnoj. Prvom mogu da budem zadovoljan, drugom ne toliko, u trećoj sam dao sve od sebe. Naravno novinari će reći kako sam igrao. Imao sam snage, odradio sam oporavak i bio spreman - rekao je Sergej.

On je dodao da je tu za Srbiju.

- Jedva čekam sledeće okupljanje, atmosfera je sjajna. Tu sam uvek za Srbiju i rado ću se odazvati svakom sledećem pozivu.  To je kruna onoga zbog čega sam počeo da se bavim fudbalom. Nema veze što nisam dao gol, hteo sam, to je bio cilju. Dao ga je neko drugi.  Imao sam snage i za ovaj meč, uradili smo dobar oporavak, spremali smo se kao i uvek. Kako bih sebe ocenio? Na skali od jedan od 10, mislim da sam igrao za sedam i po ili osam - istakao je Milinković Savić.

Foto: Srpski telegraf

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading