(VIDEO) Murinjova jaka poruka za rusku televiziju: PRAVI JUNACI SU NA TAJLANDU, A NE NA MUNDIJALU!

Autor:

Sport

11.07.2018

07:36

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jedan od najboljih trenera današnjice Portugalac Žoze Murinjo tokom čitavog trajanja prvenstva komentariše dešavanja na Mundijalu u Rusiji za "Russia today" (RT), ali je svoju analizu meča Francuska-Belgija prekinuo zbog dešavanja na Tajlandu, gde je u toku bila misija spasavanja 12 mladih fudbalera i njihovog trenera iz poplavljene pećine.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Murinjo: Za mene je SP na drugom mestu

- Zadivljen sam onim što se dogodilo na Tajlandu. Heroji su tamo, a ne na Svetskom prvenstvu. Deca, a naročito ronioci i oni koji su uključeni u spasavanje. Za mene je Svetsko prvenstvo na drugom mestu - rekao je portugalski trener.

Dvanaest tinejdžera iz juniorske tajlandske ekipe "Divlji veprovi" i njihov trener nestali su 23. juna. Oni su ušli u pećinu Tam Luang dugu sedam kilometara i našli se odsečeni od izlaza nakon iznenadne poplave.

Dečaci i njihov trener su preživeli deset dana pre nego što su pronađeni. Operacija spasavanja trajala je tri dana, a u operaciji izvlačenja učestvovalo je više od hiljadu ljudi.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading