PORUKA HRVATA: Englezi, sad na sunčanje!

Autor:

Sport

12.07.2018

07:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kapiten fudbalske reprezentacije Hrvatske Luka Modrić izjavio je da ekipa ne želi da stane posle plasmana u finale Mundijala. Šime Vrsaljko imao je poruku za Kejna i drugove.

RepublikaFoto: Tanjug/AP

Hrvatska je u polufinalu savladala Englesku 2:1 i u nedelju će se boriti za titulu protiv Francuske.

- Odigrali smo fenomenalno nakon primljenog gola. Nadigrali smo ih, iako su nešto govorili da smo mi umorni i da su oni fizički spremniji, Šteta da smo opet morali igrati produžetke, ali hvala Bogu da nije otišlo do penala. Pokazali smo karakter. Tri puta smo se vraćali iz rezultatskog minusa i verovali smo i ovaj put da ćemo se vratiti. Ne želimo stati na ovome, jer smo ovde došli po nešto više - izjavio je Modrić, a prenose hrvatski mediji.

Desni bek Šime Vrsaljko ocenio je da su Englezi potcenili hrvatski tim.

- Kad potceniš nekoga, to ti se najčešće vrati, a to se dogodilo i sada. Nismo se obazirali na to što Englezi pišu i najavljuju. Uvek kažem: Izađi na teren, pa onda pričaj. Mi smo u finalu, a oni mogu na sunčanje ako žele - rekao je Vrsaljko.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading