Rakitić pred finale pričao o Srbima: Novaku kapa do poda, Krstajić je moj brat

Autor:

Sport

13.07.2018

16:39

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ivan Rakitić je pred finalni meč Svetskog prvenstva sa Francuskom poručio da navija za Novaka Đokovića i da se nada da će slaviti zajedno u nedelju.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Ivan Rakitić

- Noletu kapa do poda. On je veliki sportista i još veća osoba. Navijam za njega na Vimbldonu i želim da zajedno slavimo u nedelju - bio je odgovor Ivana Rakitića na jedno od pitanja u Moskvi pred finale Mundijala.

Naime Nestor Pitanaće suditi finale, a on je bio arbitar meča Hrvatska - Danska te je tu Rakitić video pozitivnu stranu. Takođe je pričao i o tome da li Hrvatska traži osvetu protiv Francuske za 1998. godinu kada su "vatrene", "trikolori"dobili u polufinalu.

- Nema nijedan igrač iz 1998. godine u ovoj Francuskoj. Sanjali smo godinama Lilijana Tirama, oni su tada pobedili, a mi želimo isto u nedelju. Imamo poštovanje prema Francuzima, ali to je nova utakmica - kazao je Rakitić koji se tokom prvenstva često čuo sa Mladenom Krstajićem sa kojim je veliki prijatelj.

- Naravno da smo se čuli, sa njim sam se, van ove reprezentacije, najviše čuo u ovih mesec dana. On je meni najbliži prijatelj i više od brata. Pratim ga, volim ga kao deo moje porodice - poručuje Ivan koji je govorio i o mogućnsoti da Modrić uzme Zlatnu loptu.

- To je rekao i Dalić, a njega pratim i ja. Mora biti jedan Hrvat i toga su svi svesni. Ja sam uvere da Luka, ja i svi mi ostali, da nam to ne treba. Mi želimo titulu u nedelju, a ostalo će doći - poručio je vezista Barselone.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading