Evo zašto će Nejmar navijati za Hrvate

Autor:

Sport

14.07.2018

07:29

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ostala je još samo jedna utakmica... Hrvatska i Francuska će se boriti za "zlatnu boginju" (nedelja, 17.00) a Brazilac Nejmar otkrio je za koga će da navija.

RepublikaFoto: Tanjug/AP

Mnogi ljubitelji fudbala su baš njegovu reprezentaciju videlu u finalu... Brazil nije uspeo da stigne daleko, a Nejmar je rešio da pruži podršku svojim prijateljima. Slavi as otkrio je zašto će navijati za Hrvatsku, njegovo pismo prenosimo u celosti:

- Moji prijatelji,  Mbape i  Rakitiću...

Znamo da vam je bilo teško doći do ovog trenutka, ali sad uživajte i zabavite se jer je vredilo. Mnogo sam srećan zbog vas dvojice i obradovala me reakcija navijača u vašim zemljama, Francuskoj i Hrvatskoj, koji slave ovaj uspeh.

 

 

Neću lagati, voleo bih da budem sa jednim od vas dvojice na terenu, ali to se neće dogoditi na ovom prvenstvu. Možda u Kataru...

Navijam ovde za moga "Zlatnog dečka" i mog partnera iz Barselone. Nadam se da ćete se obojica dobro zabaviti ove nedelje, i ne zaboravite da je ovo samo takmičenje i da ste, bez obzira na rezultat, već šampioni.

Prenesite i svojim saigračima moju želju da odigrate sjajnu fudbalsku utakmicu.

Mnogo sam ponosan što ste mi prijatelji, a fudbalski svet bi trebao da bude ponosan na ovo veliko finale.

Srećno! - napisao je Nejmar.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading