Spektakl na "Sajmu sporta"! Oduševljeni mališani se družili sa teniskim asovima!

Autor:

Sport

25.11.2018

14:18

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Teniski savez Srbije je kao i prethodnih godina bio deo Međunarodnog sajma sporta, koji se od 23. do 25. novembra 2018. održavao u Hali 1 Beogradskog sajma.

RepublikaFoto: Promo foto
Mladi teniseri

Domaćini i predstavnici tenisa u Srbiji na štandu i mini tenis terenu TSS ove manifestacije bili su naši mladi asovi i mlade snage ovog sporta u Srbiji: selektor Dejvis kup tima Srbije Nenad Zimonjić, najbolji mladi teniser Srbije i 133. na ATP listi Miomir Kecmanović, Dejvis kup reprezentativci Srbije Filip Krajinović, Peđa Krstin, Ilija Bozoljac, najbolji teniser BiH Damir Džumhur, Fed kup reprezentativka Srbije Bojana Jovanovski, najbolja teniserka Evrope u konkrurenciji do 14 godina Fatma Idrizović, teniser koji je u 2018. bio drugi junior sveta i osvojio profi prvenac Marko Miladinović, seniorski šampion Srbije Bodin Žarković, kao i dolazeće mlade snage Goran Životić, Oliver Sabo-Rac, Dimitrije Zubac, potpredsednik OKS Bogdan Obradović (osvajač Dejvis kupa 2010. kao selektor našeg nacionalnog tima). 

RepublikaFoto: Promo foto

Teniski asovi Srbije prisustvovali su Svečanom otvaranju Sajma sporta 2017, dočekivali goste na štandu TSS, fotografisali se i delili autograme posetiocima Sajma sporta, ljubiteljima tenisa, a zatim igrali mini tenisa sa najmlađima. 

Fizička aktivnost kod dece predstavlja važan osnov za pravilan razvoj najmlađih. U skladu  sa korporativnim sloganom "Budućnost na delu" NIS već godinama podržava najveće sportske klubove i organizacije u cilju popularizacije sporta i zdravog načina života. I ove godine, kao generalni sponzor Teniskog saveza Srbije, NIS učestvuje na Sajmu sporta kroz "Otvorenu školu tenisa" i nastavlja da podržava dečji sport i razvoj budućih šampiona, u skladu sa korporativnim sloganom "Budućnost na delu".

RepublikaFoto: Promo foto

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading