BEN: Imali smo šansu, ali to je fudbal...

Autor:

Sport

25.11.2018

10:18

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Derbi utakmica 17. kola Superlige u Nišu između prvoplasirane Crvene zvezde i drugoplasiranog Radničkog opravdala je naziv. Ljubitelji fudbala ispratili su neizvesnu utakmicu na kojoj su viđena četiri gola, po dva na obe strane.

RepublikaFoto: Starsport
Fudbaleri Crvene zvezde

- Utakmica je bila pravi okršaj prve dve ekipe u ligi, nismo ništa manje ni očekivali. Mi smo bolji tim, to smo pokazali, ali je i Radnički bio silno motivisan i njihovi igrači uradili su sve kako bi došli do boda. Bilo je teško na terenu, odneli smo bod za Beograd i videli u čemu moramo da budemo bolji sledećeg puta - rekao je Ben.

Veliki broj povreda zadaje muke stručnom štabu crveno-belih.

- Imamo nekoliko problema sa povredama, ali isto tako imamo i dosta kvalitetnih igrača. Ne mogu svi uvek da dobiju šansu, ali zato svako maksimalno iskoristi priliku koja mu se pruži. Svi igrači su pokazali da zaslužuju da budu starteri i verujem da ćemo uspeti da prevaziđemo problem sa povredama. To nam je jako bitno jer nas čeka još dosta utakmica u narednih 20 dana.

Iako je imao malo vremena za odmor po povratku iz nacionalnog tima, Ben je pokazao da je u odličnoj formi i postigao izjednačujući gol u 65. minutu.

RepublikaFoto: Starsport

- Raduju se svi i u reprezentaciji Komorskih ostrva i naravno u Zvezdi gde god da postignem gol. Nadam se da ću nastaviti u istom ritmu. Želim da moja ekipa uvek pobeđuje, žao mi je što nismo uspeli u tome. Imali smo šansu, ali to je fudbal- rekao je Ben.

Naredne nedelje fudbaleri Crvene zvezde putuju u Napulj na megdan Lige šampiona u okviru 5. kola C grupe.

- Mnogo se priča o utakmici sa Napolijem, ali već smo mnogo puta do sada istakli da nam je prvenstvo prioritet. Liga šampiona je bonus. Verujemo da možemo i u tom takmičenju da ostvarimo dobar rezultat, videćemo kako će biti - poručio je Ben.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading