Svet tenisa će pobesneti: "Đoković je bolji od Federera"!

Autor:

Sport

03.12.2018

10:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Novak Đoković, Rafael Nadal i Rodžer Federer već godinama vladaju tenisom. Polemika ko je bolji je potpuno legitimna. Bivši teniser Ričard Krajiček rešio je da malo iznervirao navijače legendarnog Švajcarca.

RepublikaFoto: Tanjug/AP

On je uvek bio na strani našeg Novaka.

- Kada pogledate rezultate i dugovečnost karijere, svi bi rekli da je Rodžer najbolji. Međutim, kada biste stavili jednog pored drugog Đokovića i Federera, sa njihovim najboljim igrama u karijeri, videli biste da je Novak bolji igrač i da je više puta pobedio Švajcarca nego ovaj njega - rekao je Krajiček.

 

 

Nekada slavni teniser nastavio je u istom ritmu.

- Novakov najbolji tenis je nedodirljiv za ostale. Federer jeste 20 godina u vrhu i njegova istrajnost je neverovatna, ali Đoković je imao dve-tri fantastične sezone. Držao je sva četiri grend slem trofeja istovremeno, što nije uspelo ni Rodžeru ni Rafi Nadalu - zaključio je on.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Ivica

03.12.2018 11:37

Krajiček je apsolutno u pravu, Đoković vodi u međusobnim duelima a i kompletirao je sve Mastres titule što Federeru nikada neće poći za rukom. Đokivić je već izjednačio broj godina na prvoj poziciju i izvesno je da će i narednu godinu okončati kao broj jedan. Znači po ova tri kriterijuma Nole je bolji od Federera.