BIVŠI TRENER OPET O NOVAKU: Nije me slušao, samo sam mu ODMAGAO

Autor:

Sport

25.12.2018

15:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Novak Đoković i Andrea Agasi su pokušali zajedno, nije išlo, i do razlaza je došlo bez teških reči. Legendarni as još jednom se osvrnuo na dane kada je bio trener najboljem teniseru sveta.

RepublikaFoto: Tanjug/AP

- Novak je bio zahvalan za savete koje sam mu davao. Ali nije verovao u ono što kažem pa nisam mogao ništa da uradim. A kada se osećate da više odmažete nego pomažete, onda treba da prestanete. Nije zapravo bilo obostrane saradnje. Saglasili smo se da se ne slažemo. Njegova fizička sprema nije bila dobra pa ni to nije pomagalo. Činjenica da nemamo dva zdrava dana od samog početka nije bila dobra i govorio je da mu više vremena treba da se oporavi, ali je postajalo sve gore. Tada sam se zapitao – šta ja radim ovde? - rekao je Agasi u nedavnom razgovoru za "Blik". 


Agasi je govorio i o Rodžeru Federeru.

- Čak i on će se buditi ujutru sa ukočenim leđima. Ja sam igrao do 36. ali tada fizički već ništa nije bilo moguće. Telo mi je govorilo 'stani' a bio sam i umoran. Endi Mari na primer, još uvek je mlad pa može da se oporavi od povrede kuka i igra dobro. Tenis ume da bude brutalan za telo ali ne kao fudbal, ragbi, boks ili hokej - kaže Agasi.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading