(FOTO) OVAJ ČOVEK JE NEUNIŠTIV: Prošao je kroz pakao, a ponovo ćemo ga gledati na teniskom terenu!

Autor:

Sport

30.12.2018

11:37

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srpski teniser Janko Tipsarević nedavno je najavio povratak na teren, posle 15 meseci pauze zbog povrede tetive, a sada je uputio snažnu motivacionu poruku svima koji su se susretali sa sličnim problemima u sportu.

RepublikaFoto: instagram.com/tipsarevicjanko
Janko Tipsarević

Na Instagram nalogu, nekada osmi teniser sveta je objavio fotografije sa oporavka, pregleda, kao i sa operacije, uz motivacionu poruku pod naslovom "Biti nezaustavljiv".

- Godina mog oporavka se završava, a koristim priliku da vam dočaram koliko smo daleko došli moj tim i ja. Želeo sam da napravim povratak, ali moram da budem iskren - bilo je momenata kada sam razmišljao da li je to moguće. Težak je bio put kroz koji sam prošao, nekoliko operacija, sati bolne rehabilitacije, meseci vežbanja i sada intenzivna predsezona. Obavezivanje na povratak je pitanje emocija, zato sam odlučio da podelim ovo sa svima i da poguram druge u veću i jaču volju. Za mene to nije pitanje rezultata, naravno da je lepo pobediti, ali sam želeo da dokažem sebi da mogu da se oporavim, da radim jako i da dam sve od sebe, kako bih se vratio da radim ono što najviše volim.

Imam obavezu da podelim svoj povratak sa što većim brojem ljudi, kako bih inspirisao druge da podele svoja iskustva, kao zajednica. Da stvorimo zajednicu profesionalnih atleta koje su prošle kroz ovo. Želim da zajedno kreiramo ovako nešto. Objavio sam nekoliko fotografija sa tretmana koje sam imao prethodnih 15 meseci. Zahvalan sam na svoj podršci koju sam dobijao od navijača, mog tima, teniske zajednice i neverovatnog medicinskog osoblja - napisao je Janko Tipsarević.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

[Being Unstoppable] It is almost the year of my #comeback and I am using this moment to reflect on how far my team and I have come. I knew I wanted to make this #comeback, but to be honest there were times we were doubting whether it would be possible. It's been a hard road to get here with several surgeries, hours of painful rehabilitation, months of practicing and now an intense pre-season. Making a commitment to #comeback is emotional; this is why I have decided to share so much and push others to dig deeper as well. For me it's not so much about the results, of course it is great to win, but I wanted to prove to myself that I can get healthy, work hard, try my best and get back enjoying what I love doing most. I am committed to sharing my #comeback with as many people as possible to inspire others to share their comebacks together as a community. Professional athletes excel in a high performance system and community. I want to create this structure for our comebacks together. I have shared a few pictures of the treatments I have had over the past 15 months. I am so grateful for the support from my fans, my team, the wider tennis community and incredible medical staff. #tennis #keepdigging #grateful #jankotipsarevic #sport #ausopen #instatennis #lifequotes #inspo #tenniscourt #tennisrunsinourblood #inspirationalquotes #tennislifestyle #passion #motivation #mindset #whatsyourcomeback #keepdigging

A post shared by Janko Tipsarevic (@tipsarevicjanko) on Dec 29, 2018 at 9:31pm PST

Tipsarević će na Australijan openu, koji se održava u Melburnu od 14. do 27. januara naredne godine, nastupiti zahvaljujući "zaštićenom renkingu".

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading