NIŠTA OD FINALA: Novak od sjaja do očaja, nije mu pomogao ni slomljeni reket

Autor:

Sport

04.01.2019

18:14

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Novak Đoković je poražen od Španca Roberta Bautista-Aguta, u polufinalu ATP turnira u Dohi 1:2 (6:3, 6:7, 4:6).

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Novak Đoković

Novak Đoković je do sada u Dohi dobio Damira Džumhura, Martona Fučoviča i Nikoloza Bazilašvilija, a sa Fučovičem i Bazilašvilijem je imao teže mečeve jer je u njima izgubio po set.

Roberto Bautista Agut je bio bolji od Beretinija, Garsiju Lopeza i Stanislasa Vavrinku u četvrtini finala u dva seta. 

Meč je počeo kao u snu. Brzi brejk Novaka a potom i potvrda za ubedljivih 3:0. U svoja dva servis gema Novak je izgibio samo jedan poen. Tada je Đoković imao brejk loptu i prvu set loptu. Ipak Roberto Bautista- Agut se izvukao i uspeo je da ostane u setu i da smanji na 5:3. U narednom gemu je Španac uzeo prva dva poena na Novakov servis, ali je Đoković zatim uzeo četiri uzastopna poena čime je dobio prvi set. 

Drugi set je od starta delovao promenjivo. Velika borba, lepi poeni, a na kraju uz pomoć mreže u taj-brejku Španac dolazi do izjednačenja. Bautista- Agut je iskoristio petu set loptu što govori kolika je borba vođena.

Treći set je počeo brejkom, ali za 24. igrača sveta, koji je Španac u svom prvom servis gemu potvrdio i poveo 2:0. Đoković nije uspeo da uzvrati brejk pa je poražen sa 6:4.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading