Đokovića čeka domaći: Da li će morati da odgleda horor film?

Autor:

Sport

14.01.2019

19:26

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Prvi teniser sveta Novak Đoković kaže da se odlično oseća pred početak Australijan opena, prvog Gren slem turnira u sezoni. Njegov protivnik se preziva Kruger, što će ljubitelje horor filmova asocirati na Fredija Krugera, glavnog antagonistu serijala "Strava u Ulici Brestova".

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Novak Đoković

Đoković, šestostruki šampion u Melburnu, zadovoljan je urađenim u pripremi turnira. 

- Odlično idu treninzi, da kucnem u drvo – osećam se dobro, igram sjajno i stvarno sam vrlo zadovoljan svime onime što smo uradili u prethodnih desetak dana, i na terenu i van njega. Spreman sam da počnem Australijan open - rekao je Novak srpskim novinarima.

Na pitanje šta bi posebno izdvojio sa treninga, Đoković odgovara:

- Uh... Možda to što ne nosim mnogo kačket – obično ga na suncu uvek nosim, ali sada sam trenirao bez njega kako bih se što više navikao na vrućinu.

Prvi Novakov protivnik biće Mičel Kruger, 25-godišnji Amerikanac koji je trenutno 231. na svetu, a najbolji rang mu je 169. mesto. To mu je tek drugi put u karijeri da će nastupiti u glavnom žrebu nekog od Gren slem turnira. 


- Ne znam mnogo o njemu, domaći zadatak me čeka – video analiza, razgovori s drugim igračima kako bih se što bolje informisao. To može da bude nezgodno kada ne poznaješ protivnika, a on će biti rasterećen jer se kvalifikovao i nema šta da izgubi. Moram da počnem onako kako uvek počinjem – intenzivno i posvećeno - zaključio je Đoković.

Novakov prvi meč na programu je u utorak od 9.00 po srednjoevropskom vremenu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading